Nortvig & Uhrenholt Kiropraktisk Klinik ApS

Kiropraktor

Kiropraktor Jens Baggesens Vej, 8200 Aarhus N er en velrenommeret kiropraktisk-klinik/">kiropraktisk klinik beliggende i det nordlige Aarhus. Klinikken har et dedikeret team af professionelle, der er dygtige til at diagnosticere og behandle en bred vifte af muskuloskeletale lidelser.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk justering: Denne behandling involverer brug af hænder eller et lille instrument til at anvende en kontrolleret, pludselig kraft på en spinal led for at forbedre funktion og mobilitet.

2. Fysioterapi: Klinikken tilbyder personlig fysioterapi som hjælp til genopretning efter operationer eller skader.

3. Massage terapi: Dette inkluderer dyb vævsmassage og sportmassage, der hjælper med at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen.

4. Akupunktur: En alternativ behandlingsmetode, hvor tynde nåle indsættes på specifikke punkter på kroppen for at lindre smerter.

5. Rådgivning om kost og ernæring: De tilbyder også rådgivning om kost og ernæring for at fremme generel sundhed og velvære.

6. Genoptræning: De har specialiserede træningsprogrammer designet til genopretning efter skade eller sygdom.

Kiropraktor Jens Baggesens Vej 8200 Aarhus N sætter patienternes behov først og stræber efter at give den bedst mulige pleje og behandling.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 15:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 15:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation