Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Åben nu - 24/07/2024
Fra: 8:00 Til: 12:00
Fra: 13:00 Til: 17:00
97 35 36 11
http://www.rygcenterskjern.dk
https://www.facebook.com/507511502614190
Bredgade 38 6900 Skjern

Rygcenter Skjern, Tværfaglig Kiropraktor Klinik ApS

Kiropraktor

RygCenter Skjern er en moderne kiropraktor klinik, der blev overtaget i 1993. Klinikken har stor erfaring med behandling af både akutte og kroniske smerter i hele bevægeapparatet. De lægger stor vægt på tværfaglighed, hvilket betyder, at de har samlet et team bestående af forskellige fagfolk. Disse inkluderer dygtige kiropraktorer, fysioterapeuter, fysiurgiske massører, kranio-sakral terapeuter og en heilpraktiker.

RygCenter Skjern tilbyder en række forskellige tjenester:

1. Kiropraktisk behandling: Deres erfarne kiropraktorer kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre funktionen i muskler og led.

2. Fysioterapi: Deres fysioterapeuter tilbyder individuelt tilpassede træningsprogrammer for at forbedre mobiliteten og styrken hos patienterne.

3. Fysiurgisk massage: Denne type massage er specielt designet til at lindre muskelspændinger og fremme heling.

4. Kranio-sakral terapi: Denne teknik bruges til at behandle en række lidelser ved blidt at manipulere knoglerne i kraniet, rygsøjlen og bækkenet.

5. Heilpraktiker-tjenester: Heilpraktikeren på RygCenter Skjern kan give naturlige løsninger på sundhedsproblemer ved hjælp af holistiske og alternative behandlingsmetoder.

Uanset hvilken behandling man vælger at starte med, vil man altid kunne trække på ekspertisen fra de andre fagfolk i teamet. Dette sikrer, at hver patient får den mest omfattende og effektive behandling mulig. Klinikken er let tilgængelig med elevator fra gadeplan og ligger i Bredgade, 6900 Skjern.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
TirsdagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
OnsdagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
TorsdagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
FredagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation