Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
28 59 99 80
http://hedehuseneskiropraktor.dk
Ikke tilgængligt
Hovedgaden 429 2640 Hedehusene

Sommerfelt Kiropraktik

Kiropraktor

Kiropraktoren i Hovedgaden, 2640 Hedehusene er kendt for sin faglige ekspertise og høj kvalitet af service. Klinikken tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester designet til at behandle forskellige muskuloskeletale lidelser.

Tjenesterne inkluderer:

1. Kiropraktisk justering: Dette er en behandling, der har til formål at genoprette normal funktion i leddene, især rygsøjlen.

2. Fysioterapi: Denne service supplerer kiropraktisk behandling ved at hjælpe patienter med at genvinde fuld mobilitet og styrke efter skader eller operationer.

3. Massage terapi: Denne tjeneste bruges ofte som et supplement til kiropraktisk behandling for at lindre muskelspændinger og fremme helbredelse.

4. Rådgivning om livsstil: Klinikken giver råd om ernæring, motion og stressstyring, der kan hjælpe patienterne med at opretholde en sund livsstil og forebygge fremtidige helbredsproblemer.

5. Graviditetspleje: De har særlig omsorg for gravide kvinder, hvilket hjælper med at håndtere de mange fysiske forandringer, der sker under graviditeten.

6. Pædiatrisk pleje: De tilbyder også specialiserede tjenester til spædbørn og børn for tidlig påvisning og behandling af potentielle problemer i muskuloskeletalsystemet.

Kiropraktoren i Hovedgaden, 2640 Hedehusene er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem effektiv, sikker og holistisk pleje.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
TirsdagLUKKETIngen Åbningstider
OnsdagLUKKETIngen Åbningstider
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
LørdagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
SøndagTIDSPERIODE8:00 - 14:00

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation