Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
47 17 28 66
http://www.stenlosekiropraktik.dk
https://www.facebook.com/363158023814554
Helsevej 2B 3660 Stenløse

Stenløse Kiropraktik ApS

Kiropraktor

Kiropraktisk Klinik Stenløse er en klinik med over 35 års erfaring inden for kiropraktiske behandlinger. Klinikken består af et team på tre kiropraktorer, en fysioterapeut og en massør. De sætter deres patienter i centrum og tilstræber at kunne modtage nye patienter inden for 24 timer. De tilbyder individuel træning til patienterne efter behandling.

De er specialister i lidelser relateret til led og muskler. Hvis du oplever smerter i ryggen, hold i lænden eller nakken, smerter i benene eller armene, symptomer på discusprolaps eller føleforstyrrelser i arme eller ben, er det tid til at opsøge en kiropraktor.

Behandlingen ved Kiropraktisk Klinik Stenløse består af flere dele: først klarlægger de årsagen til problemet gennem samtale, derefter finder de funktionsforstyrrelser i bevægeapparatets led og muskler. Derefter stiller de en diagnose og vurderer behandlingsmulighederne. Behandlingen af fundne funktionsforstyrrelser følger herefter. Til sidst rådgiver de om forebyggelse af nye problemer.

Hos Kiropraktisk Klinik Stenløse behandler de mange forskellige lidelser hos både børn, unge og ældre: hovedpine, svimmelhed, nakkesmerter, armsmerter, skuldersmerter, smerter mellem skulderbladene, bækkensmerter, iskias, hoftesmerter, knæsmerter, ankelsmerter, fodsmerter, slidgigt, sportsskader og rygskævhed. De tilbyder også genoptræning og akupunktur som en del af deres behandlingstilbud. Klinikken er beliggende på Helsevej i Stenløse.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation