AC Kiropraktisk Center ved Riber, Larsson og Jørgensen

Kiropraktor

På Sydfyn, i hjertet af Svendborg, ligger en moderne kiropraktorklinik. Her møder man de erfarne kiropraktorer Riber, Larsson og Jørgensen, der arbejder i hyggelige og velindrettede lokaler. Klinikken tilbyder behandling for alle typer skader og hjælper med genoptræning. De har også specialiseret sig i at yde støtte under graviditet og behandling af børn. Udover kiropraktiske tjenester har de også et behandlerteam bestående af en massør, en zoneterapeut samt en akupunktør.

De forskellige tjenester som kiropraktorklinikken tilbyder er:

1. Kiropraktiske Behandlinger: Klinikkens erfarne kiropraktorer behandler alle former for rygsmerter, nakkesmerter og andre muskel- og ledproblemer.

2. Genoptræning: De hjælper patienterne med at komme sig efter skader gennem individuelt tilpassede genoptræningsprogrammer.

3. Graviditetsstøtte: De yder professionel støtte til gravide kvinder for at hjælpe dem med at håndtere de fysiske udfordringer ved graviditeten.

4. Børnebehandling: De har stor erfaring med behandling af børn og unge for diverse muskuloskeletale problemer.

5. Massage: Deres certificerede massør tilbyder forskellige former for massagebehandlinger for at lindre smerter og spændinger.

6. Zoneterapi: Deres zoneterapeut arbejder med trykpunkter på fødderne for at afhjælpe forskellige sundhedsmæssige problemer.

7. Akupunktur: Deres akupunktør tilbyder akupunkturbehandlinger for at lindre smerte og fremme generel velvære.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation