Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi V/ Ulla Brøgger & Ruben Berdichevsky

Kiropraktor

Kiropraktor i Hulgade, 5700 Svendborg tilbyder en række tjenester for at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed og velvære. Klinikken er specialiseret i behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser gennem manuel justering og manipulation af rygsøjlen.

Her er nogle af de tjenester, som kiropraktoren tilbyder:

1. Kiropraktisk Justering: Dette er en terapeutisk behandling for rygsmerter, hvor kiropraktoren anvender kontrolleret kraft på en bestemt del af rygsøjlen.

2. Fysioterapi: Klinikken tilbyder også fysioterapibehandlinger for at hjælpe patienter med at genoprette og opretholde deres fysiske funktion og mobilitet.

3. Massage Terapi: Dette er en form for blid manipulation af kroppens muskler og væv for at fremme helbredelse og lindring fra smerter.

4. Genoptræning: Dette inkluderer øvelser designet til at styrke kroppen efter skade eller sygdom.

5. Ernæringsrådgivning: Kiropraktoren kan give råd om passende kost og ernæring for at fremme generel sundhed og velvære.

6. Forebyggende Pleje: Herunder regelmæssige check-ups samt undervisning i øvelser, der kan forebygge fremtidige skader eller sygdomme.

Kiropraktoren på Hulgade, 5700 Svendborg er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå deres sundhedsmål gennem en holistisk og personlig tilgang.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation