Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
86 30 16 56
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Østergade 2B, 1. sal. tv 8500 Grenaa

Grenaa Kiropraktik Sundhed

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Grenaa er placeret på Østergade, 8500 Grenaa. De tilbyder professionelle kiropraktiske tjenester til at lindre og behandle forskellige muskel- og skeletproblemer.

Tjenester inkluderer:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Her bruger de hænderne eller et lille instrument til at udøve en kontrolleret, pludselig kraft på et specifikt led for at forbedre struktur og funktion.

2. Smertebehandling: De har specialiserede teknikker til at håndtere kroniske smerter som migræne, nakkesmerter, rygsmerter osv.

3. Genoptræning: De hjælper patienter med rehabilitering efter en skade eller operation for at genoprette styrke og mobilitet.

4. Forebyggende Rådgivning: De giver råd om kost, motion, ergonomi og andre livsstilsfaktorer for at forebygge sundhedsproblemer.

5. Graviditets Kiropraktik: Tilbyder skræddersyede behandlinger til gravide kvinder for at afhjælpe graviditetsrelaterede smerter i ryggen, bækkenet osv.

6. Børns Kiropraktik: Specialiserede teknikker anvendes til behandling af børn fra spædbørn til teenagere for forskellige helbredsproblemer.

7. Sportsskader Behandling: Tilbyder behandlings- og genoptræningsprogrammer designet specifikt til sportsfolk.

8. Massage: De tilbyder også massage, som er designet til at lindre spænding og stress, forbedre blodcirkulationen og fremme generel velvære.

Kiropraktorhuset Grenaa sikrer at deres patienter modtager den bedst mulige pleje gennem en individualiseret behandlingsplan.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation