Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
21 22 43 52
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/229027934688079
Smakkegårdsvej 71C 2820 Gentofte

Heartfull Health ApS

Kiropraktor

Kiropraktoren i Smakkegårdsvej, 2820 Gentofte er en professionel sundhedsperson, der tilbyder forskellige helbredende tjenester. De har specialiseret sig i diagnose og behandling af neuromuskulære lidelser gennem manuel justering eller manipulation af rygsøjlen.

Her er nogle af de tjenester kiropraktoren tilbyder:

1. Kiropraktisk Justering: Dette indebærer brug af små instrumenter eller bare hænderne til forsigtigt at justere rygsøjlen og lindre smerte.

2. Fysioterapi: Her anvendes fysiske metoder som varme, kulde, motion og massage for at hjælpe patienterne med at genopbygge styrken efter skader.

3. Rådgivning om Livsstil: Kiropraktorer kan give råd om kost, motion og livsstil for at hjælpe patienterne med at bevare en god helbredstilstand.

4. Graviditetskiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe gravide kvinder med at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

5. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne service fokuserer på behandling af børn for diverse helbredsproblemer.

6. Sportsskader Behandling: Kiropraktorer kan behandle forskellige typer sportsskader, herunder muskelstrækninger, forstuvninger og ledskader.

7. Behandling af Arbejdsskader: Denne service sigter mod at behandle personer, der har pådraget sig skader på deres arbejdsplads.

8. Smertelindring: Kiropraktorer tilbyder også behandlinger, der kan hjælpe med at lindre smerter i ryggen, nakken og andre dele af kroppen.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation