Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
73 70 98 00
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/177316369457959
Vangede Bygade 50, st. sal. tv 2820 Gentofte

Vangede Kiropraktik & Sundhed ApS

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Vangede Bygade, 2820 Gentofte er kendt for at levere en bred vifte af kiropraktiske tjenester. De tilbyder individuelt tilpassede behandlinger med det formål at lindre smerter og forbedre patienters generelle sundhed og velvære.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk justering: Det er en teknik, hvor kiropraktoren anvender præcise stød til rygsøjlen for at korrigere dens alignment og fremme den overordnede kropsfunktion.

2. Massage terapi: Denne service hjælper med at lindre muskelspændinger og stress, øge blodcirkulationen og fremme helbredelse.

3. Fysioterapi: De leverer også fysioterapi-tjenester som en del af deres holistiske tilgang til behandling.

4. Hovedpine- og migrænebehandling: For dem der lider af kroniske hovedpiner eller migræne, har de specielle terapier for at håndtere disse lidelser.

5. Behandling af sportsskader: De har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af forskellige typer sportsskader.

6. Graviditets-kiropraktik: Dette inkluderer skånsomme justeringsteknikker designet specielt til gravide kvinder for at hjælpe med smertelindring samt vedligeholdelse af sundheden under graviditeten.

Kiropraktorcentret på Vangede Bygade i Gentofte er kendt for sin ekspertise og dedikation til patientpleje. De stræber efter at levere den bedste mulige behandling med det ultimative mål om at forbedre hver patients livskvalitet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation