Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
23 72 89 89
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Klokkervang 6 3250 Gilleleje

Helle E Feddersen

Kiropraktor

Klokkervang er en velrenommeret kiropraktor klinik beliggende i Gilleleje. De har specialiseret sig i behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser og har til formål at forbedre patienternes livskvalitet gennem effektive kiropraktiske teknikker.

Hos Klokkervang tilbyder de følgende kiropraktor tjenester:

1. Rygbehandling: Denne behandling fokuserer på at lindre rygsmerter, der kan være forårsaget af forskellige årsager, såsom dårlig holdning, overbelastning eller sportsskader.

2. Nakkebehandling: Klinikken tilbyder også behandlinger rettet mod nakkesmerter og spændinger, der kan blive forårsaget af langvarig stillesiddende arbejde eller stress.

3. Hovedpinebehandling: Kiropraktoren hjælper med at behandle forskellige former for hovedpine, herunder migræne og spændingshovedpine.

4. Børnekiropraktik: På Klokkervang er de også specialiserede i børnekiropraktik og tilbyder skræddersyet behandling til børn i alle aldre.

5. Graviditetsrelateret smertebehandling: Gravide kvinder kan også drage fordel af deres tjenester, da de tilbyder specifikke teknikker til behandling af smerter forbundet med graviditet.

6. Skade genoptræning: De hjælper patienter med at komme sig efter forskellige skader ved hjælp af genoptræningsbehandling.

7. Forebyggende kiropraktik: For at forhindre fremtidige helbredsmæssige problemer tilbyder de også forebyggende kiropraktiske tjenester.

8. Rådgivning om livsstil og ernæring: Ud over fysiske behandlinger giver de også råd og vejledning om sund livsstil og ernæring for at fremme generel sundhed og velvære.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation