Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Kildegårdsvej 19, 1. sal. tv 2900 Hellerup

Hovedstadens Kiropraktor

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Kildegårdsvej, 2900 Hellerup tilbyder en lang række tjenester inden for kiropraktisk pleje. De er specialiserede i at diagnosticere og behandle forskellige typer af muskuloskeletale problemer.

1. Kiropraktisk Justering: Dette er en manuel procedure, hvor kiropraktoren anvender en kontrolleret kraft på et led i rygsøjlen.
2. Ryg- og Nakkesmertebehandling: Klinikken tilbyder terapeutiske øvelser og stretching for at lindre akutte og kroniske smerter.
3. Hovedpinebehandling: De bruger forskellige teknikker til at behandle spændingshovedpine, migræne og klase hovedpine.
4. Behandling af Sportsskader: De hjælper med at rehabilitere skader fra forskellige sportsgrene ved at anvende forskellige behandlingsmetoder.
5. Graviditetskiropraktik: Denne service hjælper gravide kvinder med at håndtere de fysiske ændringer, der sker under graviditeten.
6. Børns Kiropraktik: De har specialuddannede kiropraktorer til at håndtere børns vækstrelaterede problemer.
7. Arbejdsrelaterede Skader: De tilbyder ergonomisk rådgivning og behandlinger for arbejdere, der lider af arbejdsrelaterede skader som carpal tunnel syndrom.

Samlet set stræber Kiropraktorcentret på Kildegårdsvej efter at gøre livet smertefrit for deres patienter ved at tilbyde en omfattende vifte af kiropraktiske ydelser.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation