Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
40 71 71 82
http://www.peterkristiansen.dk/
Ikke tilgængligt
Hultmannsvej 7 2900 Hellerup

Velvære I/S

Kiropraktor

Hultmannsvej Kiropraktor er en velrenommeret klinik beliggende i Hellerup, 2900. De har et dedikeret team af professionelle kiropraktorer, der tilbyder en række tjenester til at hjælpe patienter med at håndtere forskellige sundhedsforhold.

1. Generel kiropraktik behandling: Dette inkluderer manuel justering og manipulation af rygsøjlen for at lindre smerter og forbedre funktion.

2. Sportsskader behandling: Deres kiropraktorer specialiserer sig i diagnosticering og behandling af sportsskader, herunder muskelstrækninger og ledskader.

3. Graviditet kiropraktik: De tilbyder specialiserede tjenester til gravide kvinder for at hjælpe med graviditetsrelaterede rygsmerter.

4. Pædiatrisk kiropraktik: Denne service er designet til børn og unge for at behandle problemer såsom kolik, hovedpine og skoliose.

5. Massage terapi: Udover kiropraktisk pleje tilbyder de også massagebehandlinger for at lindre muskelspændinger og fremme heling.

6. Ergonomisk rådgivning: De giver råd om korrekt arbejds- og livsstils ergonomi for at forebygge skader og fremme sund bevægelse.

7. Akupunktur: Som en del af deres holistiske tilgang til velvære, tilbyder de også akupunkturbehandlinger.

8. Genoptræning: Efter skade eller operation tilbyder klinikken genoptræning for at hjælpe patienter med at genvinde styrke og mobilitet.

Hultmannsvej Kiropraktor er dedikeret til patienternes velbefindende og arbejder utrætteligt på at give den mest effektive behandling.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation