Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
86 96 16 00
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/103659296464538
Østergade 1B 8450 Hammel

Kiropraktisk Klinik

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktoren i Østergade, 8450 Hammel er kendt for sin specialisering inden for diagnose og behandling af muskuloskeletale problemer. De har et dedikeret team af erfarne kiropraktorer, der yder personlig og kompetent pleje til deres patienter. De stræber efter at give den mest effektive behandling, med det formål at lindre smerte og fremme generel sundhed.

Tjenester:

1. Generel Kiropraktisk Pleje: Denne service fokuserer på justering af rygsøjlen for at forbedre patientens helbred og lindre smerter.

2. Nakke- og Rygsmerter Behandling: Kiropraktoren i Hammel tilbyder specialiserede behandlinger for nakke- og rygsmerter, som kan være forårsaget af forskellige faktorer som dårlig kropsholdning eller skader.

3. Hovedpinebehandling: De bruger kiropraktiske teknikker til at behandle forskellige typer hovedpiner, herunder migræne.

4. Sports Skader Behandling: De tilbyder også terapier rettet mod genopretning fra sportsrelaterede skader.

5. Graviditetskiropraktik: Denne tjeneste hjælper gravide kvinder med at håndtere de fysiske ændringer, der opstår under graviditeten.

6. Børns Kiropraktik: Dette omfatter pleje og behandlingsmuligheder designet specielt til børns unikke sundhedsbehov.

7. Forebyggende Pleje: Kiropraktoren i Hammel tilbyr også forebyggende pleje for at hjælpe patienter med at undgå fremtidige helbredsproblemer.

8. Rådgivning om Livsstil og Ernæring: De giver råd og vejledning om kost og livsstilsændringer for at støtte en sundere livsstil.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation