Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
86 96 34 00
https://www.kiropraktoren-hammel.dk/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100054346818144
Østergade 2A 8450 Hammel

Kiropraktoren Hammel

Kiropraktor

kiropraktisk-klinik/">Kiropraktisk klinik med øje for hele kroppen er en holistisk sundhedsklinik beliggende i Hammel, der tilbyder en række forskellige kiropraktiske tjenester. Klinikkens team af erfarne fagfolk arbejder tæt sammen for at sikre, at hver patient modtager den bedst mulige pleje.

En af de primære tjenester, der tilbydes på klinikken, er en grundig undersøgelse af patientens problem. Dette indebærer en dybdegående vurdering af symptomerne og kan også inkludere røntgenundersøgelser og ultralydsscanninger for at hjælpe med at diagnosticere problemet.

Derudover har klinikken et tværfagligt samarbejde med både fysioterapeuter og massører. Disse professionelle spiller en nøglerolle i udformningen af patienternes behandlingsplaner, da de bidrager med deres unikke ekspertise og perspektiv.

For bestemte problematikker bruger klinikken fokuseret shockwave behandling (ESWT). Denne ikke-invasive metode anvendes ofte til behandling af kroniske smerter og betændelsestilstande.

Kiropraktisk klinik med øje for hele kroppen står klar til at hjælpe alle, der søger lindring fra muskuloskeletale problemer. Ud over de nævnte tjenester tilbyder de også rådgivning om livsstilsændringer samt forebyggelse af fremtidige problemer.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 15:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation