Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
61 69 82 60
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Gl. Viborgvej 1 8920 Randers NV

Kiropraktisk Klinik Claus Raalskovaps

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Randers er beliggende på Gl. Viborgvej, 8920 Randers NV. De tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester og har et dedikeret team af professionelle kiropraktorer, der hjælper patienter med forskellige helbredsproblemer.

Tjenester inkluderer:

1. Kiropraktisk behandling: Dette er hovedservice, hvor de behandler forskellige muskuloskeletale lidelser såsom ryg- og nakkesmerter.

2. Massage: Klinikken tilbyder også massagebehandlinger for at lindre muskelspændinger og stress.

3. Genoptræning: Hvis patienten har brug for genoptræning efter operation eller skade, kan klinikken udarbejde et personligt genoptræningsprogram.

4. Ergonomisk rådgivning: Kiropraktorerne kan give råd om korrekt siddestilling på kontoret eller løfteteknikker for at forebygge fremtidige problemer.

5. Graviditetskiropraktik: De yder særlig støtte og pleje til gravide kvinder for at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

6. Børnekiropraktik: Klinikken har specialiserede tjenester for børn, der oplever problemer som kolik, hovedpine eller dårlig holdning.

7. Akupunktur: Som en del af deres holistiske tilgang til sundhed, tilbyder de også akupunkturbehandlinger.

Kiropraktorhuset Randers er kendt for sin personlige tilgang og sit engagement i at hjælpe patienterne med at opnå optimal sundhed.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation