Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
86 43 83 00
http://www.rygcenterranders.dk
https://www.facebook.com/180890825303555
Gl. Viborgvej 1 8920 Randers NV

Rygcenter Randers

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Randers er beliggende på Gl. Viborgvej i 8920 Randers NV. Klinikken tilbyder en række forskellige kiropraktor-tjenester, der hjælper patienterne med at lindre ryg- og nakkesmerter samt andre relaterede problemer.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Manuelle justeringer: Dette er en traditionel teknik, hvor kiropraktoren anvender et hurtigt tryk med hænderne for at justere rygsøjlen.

2. Triggerpunktbehandling: Denne behandling bruges til at løsne stramme muskler, som kan være årsag til smerter andre steder i kroppen.

3. Graviditetskiropraktik: Denne service hjælper gravide kvinder med at håndtere de mange fysiske ændringer, der sker under graviditeten.

4. Pædiatrisk kiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe børn og unge med forskellige helbredsmæssige bekymringer.

5. Idrottsskaderbehandling: Dette indebærer rehabilitering og forebyggelse af sportsskader ved brug af forskellige kiropraktiske teknikker.

6. Massage terapi: Denne behandling kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen.

7. Akupunktur: Dette er en alternativ medicinsk behandling, der kan hjælpe med at lindre smerte og andre sundhedsmæssige problemer.

Kiropraktorhuset Randers er dedikeret til at hjælpe deres patienter med at opnå optimal sundhed gennem sikre, effektive og naturlige kiropraktiske tjenester.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation