Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
97 51 02 11
http://www.rud-plagborg.dk
https://www.facebook.com/329644790966646
Østergade 4C 7800 Skive

Kiropraktisk Klinik Dorthe Plagborg Og Lars Rasmussen

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktoren i Østergade, 7800 Skive er kendt for sin ekspertise og professionalisme inden for kiropraktik. Klinikken tilbyder en bred vifte af tjenester rettet mod at lindre smerter, forbedre bevægelsesområdet og fremme generel sundhed. Personalet er dedikeret til at give hver patient individuel opmærksomhed og pleje baseret på deres specifikke behov.

Tjenester:

1. Manuel Justering: Kiropraktoren bruger hænderne til forsigtigt at justere rygsøjlen og andre dele af kroppen for at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Fysioterapi: Denne service fokuserer på rehabilitering af muskler og led gennem øvelser og andre terapier.

3. Smertebehandling: Kiropraktoren anvender forskellige teknikker til at hjælpe patienterne med at håndtere kroniske eller akutte smerter.

4. Ergonomisk Rådgivning: Klinikken rådgiver om korrekt kropsholdning ved arbejde, motion eller hvile for at forebygge skader.

5. Graviditetskiropraktik: Specialiserede behandlinger til gravide kvinder for at lindre rygsmerter, iskias og andre graviditetsrelaterede problemer.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Sikker og effektiv behandling designet til børn i alle aldre.

7. Sportsskadesbehandling: Behandling rettet mod at hjælpe idrætsudøvere med at komme sig efter skader og forbedre deres præstationer.

8. Massage: Afslappende og terapeutisk massage til at lindre muskelspændinger og fremme afslapning.

9. Akupunktur: En alternativ behandlingsmetode, der bruger nåle til at stimulere specifikke punkter på kroppen for at lindre smerter og behandle forskellige helbredsproblemer.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation