Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
33 12 01 77
http://www.rygbehandling.nu
https://www.facebook.com/138186169661032
Allerød Stationsvej 10 3450 Allerød

Kiropraktisk Klinik Nørreport

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Allerød, beliggende på Stationsvej i Allerød, tilbyder en række kiropraktiske tjenester til både voksne og børn. De har et team af erfarne kiropraktorer, der bruger moderne teknikker og udstyr for at give den bedst mulige behandling.

Tjenester inkluderer:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Denne service fokuserer på diagnosticering og behandling af muskuloskeletale lidelser, især de relateret til rygsøjlen.

2. Sportskiropraktik: Denne form for kiropraktik fokuserer på forebyggelse og behandling af sportsrelaterede skader.

3. Graviditetskiropraktik: Specialiseret pleje for gravide kvinder for at hjælpe med at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne service leveres til spædbørn og børn for at behandle problemer som kolik, hovedpine og andre almindelige børnesygdomme.

5. Hovedpine- og migrænebehandling: Fokus på lindring af smerter forbundet med kroniske hovedpiner og migræner gennem spinal justering.

6. Ergonomisk Rådgivning: Dette inkluderer rådgivning om korrekt kropsholdning ved brug af computere og anden teknologi samt under søvn.

Kiropraktorhuset Allerød er kendt for sin personlige tilgang til hver patient, med behandlinger skræddersyet til individets specifikke behov og sundhedsproblemer.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 13:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation