Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
44 66 60 61
http://www.kiropraktor2750.dk
Ikke tilgængligt
Enghave Park 146 3450 Allerød

Kiropraktisk klinik v/ Tom Pihl

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktorklinikken ved Enghave Park, 3450 Allerød er kendt for sin ekspertise i diagnostik og behandling af forskellige muskel- og skeletproblemer. Klinikken har et team af dygtige kiropraktorer, der arbejder sammen for at tilbyde patienterne den bedst mulige pleje. De stræber efter at forstå roden til patientens problem og behandle det på en effektiv måde gennem en personlig tilgang.

Tjenester:

1. Manuel Justering: Her bruger kiropraktoren hænderne til at justere rygsøjlen og løsne stive led.

2. Fysioterapi: I denne service anvendes fysiske metoder som varme, is, massage og øvelser til at lindre smerte og fremme heling.

3. Akupunktur: Det er en gammel kinesisk medicinsk praksis, der bruges til at lindre smerter ved at indsætte tynde nåle på bestemte punkter på kroppen.

4. Rådgivning om Livsstil: Her rådgiver kiropraktorerne patienterne om kost og motion for at fremme generel sundhed.

5. Graviditetspleje: Denne tjeneste er designet specielt til gravide kvinder for at hjælpe dem med at håndtere ændringer i deres kroppe og mindske ubehag eller smerte.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne service fokuserer på behandling af spædbørn, børn og unge med muskuloskeletale problemer.

7. Sportskiropraktik: Denne tjeneste er designet til at hjælpe atleter med at forbedre deres præstationer og forebygge skader.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE08:30 - 15:30
OnsdagTIDSPERIODE08:30 - 13:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE08:30 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation