Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
22 58 56 53
http://www.kiropraktorørbæk.dk
https://www.facebook.com/1582256222018829
Hovedgaden 9C 5853 Ørbæk

Kiropraktisk Klinik Ørbæk

Kiropraktor

Kiropraktoren på Hovedgaden i Ørbæk tilbyder en række forskellige tjenester. Disse inkluderer:

1. Kiropraktisk justering: Dette er den mest almindelige service, der tilbydes af kiropraktorer. Det involverer manuel manipulation af rygsøjlen for at korrigere muskuloskeletale problemer og fremme generel sundhed.

2. Smertebehandling: Kiropraktoren kan hjælpe med at lindre smerter forårsaget af forskellige tilstande, såsom rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine og migræne.

3. Rehabilitering efter skader: Hvis du har oplevet en skade, kan kiropraktisk behandling hjælpe med at fremskynde helingsprocessen og forbedre din mobilitet.

4. Forebyggende pleje: Ved regelmæssige besøg kan kiropraktoren hjælpe med at forebygge fremtidige sundhedsproblemer og bevare din generelle velvære.

5. Rådgivning om livsstil: Kiropraktoren kan også give råd om kost, motion og andre aspekter af din livsstil for at støtte din overordnede sundhed og trivsel.

6. Behandling af arbejdsrelaterede lidelser: Kiropraktoren har erfaring med behandling af lidelser relateret til arbejdspladsen, som f.eks. kontorarbejdersyndrom eller repetitive belastningsskader.

7. Graviditets-kiropraktik: Tilbyder specialiseret behandling for gravide kvinder, der kan hjælpe med at lindre graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

Kiropraktoren på Hovedgaden i Ørbæk er dedikeret til at levere holistisk og patientcentreret pleje for at hjælpe hver enkelt patient med at opnå optimal sundhed.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation