Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
36 72 33 30
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/653512244791994
Højnæsvej 73 2610 Rødovre

Kiropraktisk Klinik Rødovre ApS

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Højnæsvej i Rødovre er et moderne behandlingscenter, der tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester. De har et team af dygtige og erfarne kiropraktorer, som er specialiseret i at behandle forskellige muskuloskeletale lidelser.

Her er nogle af de tjenester, som de tilbyder:

1. Kiropraktisk justering: Dette er en terapi, hvor kiropraktoren anvender en kontrolleret styrke på specifikke dele af rygsøjlen for at korrigere fejlagtige placeringer og genoprette normal funktion.

2. Massage terapi: Denne behandling bruges til at lindre muskelspændinger, øge blodcirkulationen og fremme generel velvære.

3. Fysioterapi: Kiropraktorcentret tilbyder også fysioterapeutiske ydelser for at hjælpe patienterne med genoptræning efter skader eller operationer.

4. Akupunktur: Akupunktur kan være effektivt til håndtering af forskellige smerter og ubalancer i kroppen.

5. Smertebehandling: Klinikken har specialiserede programmer for smertehåndtering, som hjælper patienterne med at håndtere kroniske smerter.

6. Ergonomisk rådgivning: Klinikken giver råd om korrekt kropsholdning ved arbejde eller andre aktiviteter for at forebygge skader og ubehag.

7. Behandling af sportsskader: Klinikken har stor erfaring med behandling af forskellige former for sportsskader.

8. Graviditetspleje: Klinikken tilbyder specialiserede tjenester til gravide kvinder for at hjælpe dem med at håndtere de fysiske udfordringer, der opstår under graviditet.

Kiropraktorcentret på Højnæsvej i Rødovre er dedikeret til at give patienterne den bedste pleje og behandling. De bruger en holistisk tilgang og fokuserer på hele mennesket snarere end blot symptomerne.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation