Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha

Kiropraktor

Klinikken er beliggende i hjertet af København, lige overfor Sankt Jørgens Sø. Den er let tilgængelig med både bus og S-tog, og der er mulighed for parkering i nærheden af klinikken. Kiropraktorklinikken er en del af Dansk Kiropraktor Foreningen og har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Behandlinger foretages efter aftale.

Kiropraktor Geoffrey B Dauscha står for behandlingerne på klinikken. Han tilbyder sine service på forskellige tidspunkter gennem ugen: Mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 08.30-12.30 samt kl. 14.00-18.00, onsdag fra kl. 08.30-12.00 og fredag fra kl. 08:30-14:00.

Kiropraktortjenesterne inkluderer:

1) Generel konsultation: Dette indebærer en grundig undersøgelse for at diagnosticere patientens problem samt udarbejdelse af en passende behandlingsplan.

2) Manuel justering: Ved hjælp af hænderne anvender kiropraktoren en kontrolleret pludselig kraft på et specifikt led for at forbedre funktionen.

3) Fysioterapi: Inkluderer øvelser designet til at styrke musklerne omkring rygsøjlen.

4) Massage terapi: Hjælper med at løsne stramme muskler og fremmer heling.

5) Rådgivning om livsstilsændringer: Kiropraktoren kan give anbefalinger til ændringer i kost, motion og søvnvaner for at forbedre patientens helbred.

Klinikken er beliggende på Gammel Kongevej, 1610 København V.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
TirsdagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
OnsdagTIDSPERIODE8:30 - 12:00
TorsdagTIDSPERIODEIngen Åbningstider
FredagTIDSPERIODE8:30 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation