Kiropraktisk Klinik v/ Nadia Radwan og Ester Rosendahl

Kiropraktor

Kiropraktisk Klinik er en del af Helsingør Sundhedscenter og består af et engageret team på fire kiropraktorer og to massører. De præsenterer høj faglighed kombineret med god service, og har et godt samarbejde med andre faggrupper, herunder flere af byens læger samt dygtige fysioterapeuter i området.

Klinikken efteruddanner sig løbende og har senest investeret i det nyeste inden for laserbehandling af muskuloskeletale problematikker. Dette viser deres dedikation til at være på forkant med udviklingen inden for kiropraktiske behandlinger.

De har et godt samarbejde med mange af byens praktiserende læger. Specielt ved komplicerede forløb vil de informere samt rådføre sig med patientens egen læge for at sikre den bedste behandling.

I klinikken behandler de alle aldersgrupper. Deres erfaring strækker sig fra behandling af de alleryngste til de ældste borgere, hvilket vidner om deres alsidighed som klinik.

Tjenester:
1. Generel Kiropraktisk Behandling: Tilbyder justeringer og manipulationer for at korrigere rygsøjle- eller leddysfunktion.
2. Massage Terapi: Tilbyder massage terapi som en supplerende behandling til kiropraktisk pleje.
3. Laserbehandling: Bruger den nyeste teknologi til laserbehandling af muskuloskeletale problematikker.
4. Rådgivning: Samarbejder med patientens egen læge, specielt ved komplicerede forløb, for at sikre den bedste behandling.
5. Behandling af alle aldersgrupper: Har stor erfaring og succes med behandling af både yngste og ældste borgere.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation