Kiropraktisk Klinik v/ Nadia Radwan

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktoren i Murergade, 3000 Helsingør er en professionel sundhedstjeneste, der specialiserer sig i diagnose og behandling af neuro-muskuloskeletale lidelser. Klinikken vægter høj kvalitet og personlig pleje for sine patienter. Med et dygtigt team af eksperter tilbyder de en bred vifte af kiropraktiske ydelser.

Liste over tjenester:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Dette omfatter justering og manipulation af rygsøjlen for at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Sportsskader Behandling: De tilbyder specialiseret behandling til sportsskader for at hjælpe atleter med at komme sig hurtigere.

3. Graviditetskiropraktik: De tilbyder skræddersyede graviditetsbehandlinger til gravide kvinder for at håndtere rygsmerter og andre fysiske ubehag forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: De har specielle programmer designet til at behandle børn og unge med muskel- eller skeletproblemer.

5. Ældrepleje Kiropraktik: Denne service er designet til ældre patienter med kroniske smerter eller mobilitetsproblemer.

6. Massage Terapi: Udover kiropraktiske behandlinger tilbyder de også massage terapi for bedre blodcirkulation og stresslindring.

7. Genoptræning: De hjælper patienter med genoptræning efter operationer, skader eller sygdomme.

8. Ergonomisk Rådgivning: De tilbyder rådgivning om korrekt kropsholdning og ergonomi for at forhindre fremtidige skader og smerter.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation