Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 62 22 22
http://www.vb24.dk
https://www.facebook.com/176059339084048
Vestre Boulevard 24 9600 Aars

Kiropraktisk Klinik v/Peter Junker

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktor klinikken på Vestre Boulevard, 9600 Aars er kendt for sin professionelle og omhyggelige tilgang til patientpleje. Klinikkens erfarne kiropraktorer bruger en række teknikker til at diagnosticere og behandle muskuloskeletale problemer, med fokus på rygsøjlen.

Tjenester:

1. Manuel justering: Dette er en hovedteknik, der anvendes af kiropraktorerne på Vestre Boulevard. Det involverer brug af hænder eller et specielt værktøj til at anvende kontrolleret tryk på et led i rygsøjlen.

2. Fysioterapi: Klinikken tilbyder også fysioterapitjenester som led- og muskelstyrkende øvelser og strækøvelser for at hjælpe med genopretning.

3. Rådgivning om livsstil: Udover behandlinger giver kiropraktorerne også råd om kost, motion og ergonomi for at fremme generel sundhed og forebygge fremtidige skader.

4. Massage terapi: Dette hjælper med at lindre muskel stress og spændinger, forbedrer blodcirkulationen og fremmer heling.

5. Akupunktur: Som en del af den holistiske tilgang kan akupunktur også anvendes for at lindre kronisk smerte.

6. Forebyggende pleje: Der lægges stor vægt på forebyggelse af skader gennem regelmæssige check-ups, korrekt holdningstræning og øvelsesprogrammer.

7. Genoptræning: Klinikken tilbyder genoptræningsprogrammer til patienter, der har gennemgået operationer eller har haft alvorlige skader.

8. Graviditetspleje: Kiropraktorerne er trænet i at yde sikker og effektiv pleje til gravide kvinder for at lindre rygsmerter og ubehag forbundet med graviditet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation