Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
25 47 58 96
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/287717998013173
Åstvej 10B 7190 Billund

KIROPRAKTOR BILLUND ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:
Åstvej kiropraktor i 7190 Billund er en velrenommeret sundhedsfacilitet, der specialiserer sig i behandling og forebyggelse af muskel- og skeletsygdomme. Denne klinik tilbyder en række behandlingsmuligheder for at lindre smerter, forbedre mobiliteten og optimere patientens generelle sundhed. Behandlinger udføres af professionelle kiropraktorer, der er dygtige til at diagnosticere og behandle et bredt spektrum af betingelser.

Tjenester:
1. Generel Kiropraktisk Pleje: Åstvej kiropraktor tilbyder grundlæggende kiropraktiske tjenester som justeringer og manipuleringer for at lindre rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine.
2. Sportskiropraktik: De hjælper med rehabilitering efter sportsrelaterede skader og giver forebyggende pleje for atleter.
3. Børnekiropraktik: Klinikken leverer også specialiserede tjenester rettet mod børns unikke sundhedsbehov.
4. Graviditetskiropraktik: De yder pleje til gravide kvinder, hjælper med at lindre graviditetsrelaterede smerter i ryggen eller bækkenet.
5. Massage-og Fysioterapi: Ud over kiropraktisk pleje tilbyder de også massage-og fysioterapitjenester for at fremme heling og velvære.
6. Ergonomisk Rådgivning: Kiropraktorerne giver råd om korrekt kropsholdning og ergonomi på arbejdspladsen for at forebygge skader og smerter.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation