Kiropraktor i Vejle

Kiropraktor

Hos Kiropraktor i Vejle er et kiropraktisk center, der ligger på Horsensvej, 7100 Vejle. Her arbejder de erfarne kiropraktorer Jette Lund, Jakob Tarri Kyllevik, Nana Byriel, Sandy Vossen, Line Smedegaard og Anneline Bugge. De tilbyder en række af behandlinger og tjenester til patienter med forskellige ryg- og nakkeproblemer.

De specifikke services inkluderer:

1. Generel kiropraktisk justering: Denne behandling involverer manuel justering af rygsøjlen for at korrigere muskuloskeletal ubalance.

2. Smertebehandling: Dette omfatter behandling af akutte og kroniske smerter i ryggen, nakken, hovedet og andre dele af kroppen.

3. Graviditetskiropraktik: Tilbyder specialiserede behandlinger til gravide kvinder for at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

4. Idrettskiropraktikk: Behandling rettet mod sportsskader eller skader opstået fra fysiske aktiviteter.

5. Pædiatrisk kiropraktik: Specialiserede tjenester rettet mod børn for at hjælpe med vækst- og udviklingsproblemer.

6. Ergonomisk rådgivning: Rådgiver patienter om korrekt kropsholdning på arbejdet og hjemme for at forebygge skader og smerter.

7. Rehabiliteringstjenester: Inkluderer rehabiliteringsøvelser og terapier til patienter, der er kommet sig efter en skade eller operation.

Hos Kiropraktor i Vejle opfordrer de alle, der oplever ryg- eller nakkeproblemer, til at kontakte dem for at høre mere om deres behandlingsmuligheder.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 15:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 16:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 13:30
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation