Steen Melgaard Larsen & Ingeborg Graae Rasmussen

Kiropraktor

Klinikken blev grundlagt i 1984 af Steen Melgaard Larsen og Ingeborg Graae Rasmussen, begge uddannet på Palmer College of Chiropractic i Iowa, USA. Klinikken er beliggende på Vestergade, 7100 Vejle. Den har et stærkt ry for børnebehandling og praler af at være en af Danmarks største børneklinikker. Gennem mange år har klinikken fungeret som praktik og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

De tilbyder følgende kiropraktor services:

1. Generel kiropraktisk behandling: Dette omfatter justeringer for at hjælpe med at lindre smerter og ubehag forbundet med muskuloskeletale lidelser.

2. Børnebehandling: Klinikken specialiserer sig i pædiatrisk kiropraktik, der sigter mod at behandle forskellige sundhedsmæssige problemer hos børn.

3. Sportskiropraktik: De leverer behandlinger specifikt designet til sportsfolk, der hjælper med at forebygge skader og fremme optimal præstation.

4. Graviditetskiropraktik: De tilbyder behandlinger for gravide kvinder til at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

5. Aldersspecifikke behandlinger: Disse er designet til ældre patienter for at hjælpe dem med at holde sig sunde og mobile.

6. Uddannelse og praktikprogrammer: Klinikken fungerer også som et uddannelsescenter for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

7. Rådgivning om livsstil og ernæring: De giver også råd og vejledning om sund kost og livsstilsændringer, der kan hjælpe med at forbedre patientens generelle velbefindende.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:30 - 17:30
TirsdagTIDSPERIODE8:30 - 17:30
OnsdagTIDSPERIODE8:30 - 17:30
TorsdagTIDSPERIODE8:30 - 17:30
FredagTIDSPERIODE8:30 - 17:30
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation