Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
55 77 33 65
http://www.klinikforkiropraktik.dk
https://www.facebook.com/406254029545937
Indre Vordingborgvej 13D 4700 Næstved

Kiropraktor Tina Spange Jensen

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktorklinikken på Indre Vordingborgvej i Næstved er kendt for sin ekspertise og høj service kvalitet. Her hjælper de professionelle kiropraktorer patienter med at lindre smerter og forbedre deres helbred gennem forskellige behandlingsmetoder. Klinikken har en moderne atmosfære og er udstyret med det nyeste udstyr, hvilket sikrer effektiv behandling.

Tjenester:
1. Kiropraktisk Justering: Denne service involverer justering af rygsøjlen for at rette op på muskel- og ledproblemer.
2. Smertebehandling: Klinikken tilbyder behandlinger til håndtering af kroniske smerter som migræne, nakkesmerter, rygsmerter osv.
3. Graviditetspleje: De tilbyder specialiseret pleje til gravide kvinder for at håndtere graviditetsrelaterede smerter og ubehag.
4. Sportskiropraktik: For sportsfolk der oplever sportsskader eller vil optimere deres fysiske præstationer.
5. Massage og Fysioterapi: Disse tjenester inkluderer dybdegående massage og fysioterapi til afslapning af musklerne og forebyggelse af skader.
6. Børnekiropraktik: Klinikken har også specielle tjenester rettet mod børns sundhed og velbefindende.

Hver patient får individuel rådgivning om livsstilsændringer, kostvejledning mm., for at sikre en holistisk tilgang til deres sundhed og velbefindende. Kiropraktorklinikken på Indre Vordingborgvej i Næstved er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem effektiv kiropraktisk pleje.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation