Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
55 72 71 75
http://www.kiro-huset.dk
https://www.facebook.com/635160766496800
Jernbanegade 17 4700 Næstved

Kiropraktorhuset v/ Frank Føns og Rasmus Fabricius

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Næstved er beliggende på Jernbanegade i Næstved. De tilbyder en bred vifte af kiropraktiske behandlinger og tjenester for at hjælpe deres patienter med at opnå optimal sundhed og velvære.

1. Kiropraktisk Justering: Dette er en terapeutisk behandling, der involverer brug af hænder eller et specielt instrument til at anvende kontrolleret, pludselig kraft på en spinal led for at forbedre fysisk funktion.

2. Massage Terapi: Denne service inkluderer forskellige typer massage teknikker designet til at lindre muskelspænding, reducere stress og fremme generel wellness.

3. Fysioterapi: Dette kan omfatte øvelser, manuel terapi, uddannelse og rådgivning designet til at hjælpe patienterne med at bevare, gendanne eller forbedre deres fysiske evner.

4. Akupunktur: En traditionel kinesisk medicinsk praksis anvendt til smertelindring og andre helbredsmæssige formål.

5. Genoptræning: Tilbyder individualiserede genoptræningsprogrammer designet til at hjælpe patienterne med hurtigt at komme sig efter skader eller operationer.

6. Rådgivning om kost og ernæring: Hjælp til udformning af sundere spisevaner for at støtte den samlede sundhed og velbefindende.

7. Graviditetskiropraktik: Specialiserede teknikker til behandling af gravide kvinder for at lindre graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

8. Pædiatrisk kiropraktik: Behandlingsmetoder designet specielt til børn for at støtte deres vækst og udvikling.

Det er altid bedst at kontakte Kiropraktorhuset Næstved direkte for at få mere detaljerede oplysninger om de specifikke tjenester, de tilbyder, og for at afgøre, hvilken behandling der er mest passende for dine specifikke sundhedsbehov.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:30
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation