Mathilde Christensen ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktoren i Enebærvej, 5260 Odense S, er en professionel sundhedspleje specialist, der fokuserer på diagnose og behandling af neuromuskulære lidelser. De lægger stor vægt på behandling gennem manuel justering og/eller manipulation af rygsøjlen. De tror på at forbedre patienters sundhed ved at reducere smerte og handicap fra muskuloskeletale lidelser.

Tjenester:

1. Manuel Justering: Kiropraktoren udfører manuelle justeringer ved at anvende en kontrolleret kraft til leddene, der har begrænset bevægelse.

2. Rygsøjle Manipulation: De hjælper med at lindre smerter og forbedre den fysiske funktion i patientens krop gennem rygsøjlemanipulation.

3. Muskuloskeletal Smertehåndtering: Kiropraktoren hjælper med at håndtere smerter i muskler, led, knogler og nerver.

4. Rådgivning om Livsstil: De tilbyder rådgivning om kost, motion, ernæring og livsstilsændringer for generel sundhed og velvære.

5. Forebyggelsesrådgivning: De giver råd om forebyggelse af skader og sygdomme relateret til muskler og skeletsystem.

6. Rehabiliteringstjenester: Hvis patienten har haft en skade eller operation, hjælper de med rehabiliteringsprocessen for at genoprette styrke og mobilitet.

Bemærk: Det er altid bedst at kontakte klinikken direkte for at få oplysninger om specifikke tjenester og behandlinger, de tilbyder.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation