Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
97 41 42 82
http://www.miltersen.dk/bettina
Ikke tilgængligt
Den Røde Plads 11, 1. sal. 7500 Holstebro

Bettina Miltersen Kiropraktor ApS

Kiropraktor

Den Røde Plads i Holstebro er hjemsted for en dygtig og erfaren kiropraktor, der tilbyder et bredt udvalg af tjenester. Denne professionelle helbreder fokuserer på diagnose, behandling og forebyggelse af mekaniske lidelser i muskuloskeletalsystemet, specifikt rygsøjlen.

Her er nogle af de primære tjenester, som kiropraktoren tilbyder:

1. Manuelle Justeringer: Kiropraktoren anvender en række teknikker til at justere rygsøjlen og andre dele af kroppen for at lindre smerter og fremme helbredelse.

2. Massage Terapi: Dette kan hjælpe med at lindre muskelspænding, øge blodgennemstrømningen og fremme generelt velvære.

3. Graviditetskiropraktik: Tilpassede behandlinger for gravide kvinder for at hjælpe med at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

4. Sportsskader Behandling: Kiropraktoren har specialiseret sig i behandling af sportsrelaterede skader, herunder trækninger, stammer og dislokationer.

5. Forebyggende Pleje: Regelmæssige justeringer kan bidrage til bedre kropsholdning, øget mobilitet og overordnet sundhed.

6. Smertelindring: Kiropraktiske behandlinger kan være effektive mod mange typer smerter, herunder hovedpine, nakkesmerter og lændesmerter.

Ved Den Røde Plads i Holstebro, er patientens velvære og helbred højeste prioritet for kiropraktoren. Alle behandlinger er skræddersyet til individets specifikke behov og helbredsmål.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation