Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
44 40 44 41
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/800758803344239
Birkevej 34 7700 Thisted

Byens Kiropraktor ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktorerne på Birkevej i 7700 Thisted er dedikerede til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem effektiv kiropraktisk behandling. De har en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe med mange forskellige helbredsmæssige problemer og smerter. Disse tjenester leveres i et venligt og imødekommende miljø, hvor patienternes velbefindende altid er førsteprioritet.

Tjenester:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Dette omfatter justeringer og manipuleringer for at lindre rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine og andre muskuloskeletale lidelser.

2. Sportskiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe sportsfolk med at forbedre deres præstationer og forebygge skader.

3. Graviditetskiropraktik: Denne service fokuserer på at give behandlinger, der hjælper gravide kvinder med at håndtere de fysiske udfordringer ved graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne tjeneste er rettet mod børn og unge for at behandle helbredsmæssige problemer som kolik, øreinfektioner og skoliose.

5. Massage Terapi: Dette inkluderer forskellige teknikker til lindring af muskelstramhed, smerte eller ubehag.

6. Akupunktur: En alternativ medicinbehandling som bruges til at lindre smerte og andre sundhedsmæssige problemer.

7. Ergonomisk Rådgivning: Denne service fokuserer på at hjælpe patienterne med at forbedre deres arbejdsmiljø, holdning og kropsmekanik for at forhindre skader og smerter.

8. Rehabilitering: Tjenester til genoptræning efter skader, operationer eller sygdomme for at gendanne funktion og mobilitet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation