Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
96 19 99 11
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Anne Søes Vej 19 7700 Thisted

Hasager Kirk ApS

Kiropraktor

Anne Søes Vej Kiropraktor i 7700 Thisted tilbyder en lang række tjenester, der hjælper patienter med at forbedre deres helbred og velbefindende. De specialiserer sig i behandling af muskuloskeletale problemer, herunder ryg- og nakkesmerter, hovedpine og migræne, skulder- og albuesmerter samt hoft- og knæproblemer.

Derudover tilbyder denne klinik også sportsskaderbehandling. De bruger en kombination af teknikker til at behandle skader, herunder justeringer, fysioterapi og massage. Disse behandlinger kan hjælpe med at lindre smerter, øge mobiliteten og fremskynde helingsprocessen.

Anne Søes Vej Kiropraktor yder også graviditetspleje. De tilbyder skræddersyede behandlingsplaner for gravide kvinder for at hjælpe dem med at håndtere de fysiske udfordringer ved graviditet.

For børnene har denne klinik specielle pædiatriske tjenester. Disse inkluderer blid spinal justering for at rette op på eventuelle ubalancer eller misalignments i barnets rygsøjle.

Endelig tilbyder Anne Søes Vej Kiropraktor også forebyggende pleje. Dette omfatter regelmæssige tjek-ups for at opdage eventuelle tidlige tegn på problemer samt rådgivning om kost og motion for at fremme et sundt liv.

Kontaktoplysninger:
Anne Søes Vej Kiropraktor
7700 Thisted.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation