Kiropraktisk Center City Syd

Kiropraktor

Beskrivelse:
Vissehøj Kiropraktor ligger i Aalborg SØ og tilbyder en række helende tjenester. De er dedikeret til at forbedre patienternes livskvalitet ved hjælp af forskellige kiropraktiske teknikker, der lindrer smerter og fremmer generel sundhed. Med et professionelt team af dygtige kiropraktorer tager de sig tid til at forstå hver patients unikke behov og udvikle en skræddersyet behandlingsplan.

Tjenester:

1. Kiropraktisk Justering: Ved hjælp af hænder eller et lille instrument anvender kiropraktoren en pludselig styrke til at justere rygsøjlen og forbedre kroppens fysiske funktion.

2. Massage Terapi: Denne service omfatter forskellige massage teknikker, der hjælper med at lindre muskelspændinger, øge blodcirkulationen og fremme heling.

3. Fysioterapi: Vissehøj Kiropraktor tilbyder også fysioterapi tjenester, der kan hjælpe patienter med genoptræning efter skader eller operationer, samt håndtere kroniske smerter.

4. Ergonomisk Rådgivning: Dette omfatter vejledning om korrekt kropsholdning ved arbejde eller andre daglige aktiviteter, som kan bidrage til at forebygge ryg- og nakkesmerter.

5. Graviditetspleje: Tilbyder specialiseret pleje for gravide kvinder for at lette graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Specialiseret i at levere skånsom og sikker kiropraktisk pleje til børn for at fremme deres generelle sundhed og velbefindende.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 13:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 13:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation