Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 90 10 05
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Bæktoften 64 9800 Hjørring

Kiropraktor Henrik Nykjær Holding ApS

Kiropraktor

Hos kiropraktisk klinik i Bæktoften, Hjørring tilbyder de en lang række af sundhedsfremmende tjenester. De er specialiseret inden for behandling og forebyggelse af muskuloskeletale lidelser. Her kan man få professionel hjælp til at lindre smerter og ubehag fra ryggen, nakken, skulderen og andre dele af kroppen.

Derudover fokuserer de på at forbedre patienternes generelle sundhed ved hjælp af forskellige teknikker som justeringer, manipulationer og øvelser. Klinikken stræber efter at give hver enkelt patient en personlig og effektiv behandling.

Nogle af de kiropraktiske ydelser, der tilbydes på Bæktoften, inkluderer:

1. Generel Kiropraktisk Justering: Denne service sigter mod at korrigere subluxationer (mindre dislokationer) i rygsøjlen for at gendanne normal funktion og fremme helbredelse.

2. Smertebehandling: De behandler et bredt udvalg af smertetilstande som kroniske rygsmerter, hovedpine, migræne mv.

3. Idrettskiropraktikk: Fokuseret på forebyggelse og behandling af sportsskader.

4. Graviditetskiropraktik: Tilpassede behandlinger for gravide kvinder for at lindre graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

5. Børnekiropraktik: Sikker behandling til børn med problemer som kolik, hovedpine, rygsmerter og meget mere.

6. Rehabiliteringsøvelser: De tilbyder personligt tilpassede øvelsesprogrammer for at hjælpe patienter med at genopbygge styrke og fleksibilitet efter skader.

7. Rådgivning om livsstil: Vejledning i sund kost, motion og stresshåndtering for at fremme generel sundhed og velvære.

Bæktoften’s kiropraktiske klinik i Hjørring har et dedikeret team af erfarne kiropraktorer, der er klar til at hjælpe dig med at opnå optimal sundhed og velvære.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation