Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 90 10 05
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Skagensvej 147 9800 Hjørring

Kiropraktor Jim Christensen Holding ApS

Kiropraktor

kiropraktisk-klinik/">Kiropraktisk Klinik Hjørring er beliggende på Skagensvej i 9800 Hjørring. De tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester til at hjælpe patienter med en række muskel- og skeletproblemer. Denne praksis er dedikeret til at give høj kvalitet pleje for at forbedre patienternes livskvalitet.

Tjenester inkluderer:

1. Rygbehandling: Dette er for patienter, der oplever rygsmerter, hvad enten det skyldes dårlig kropsholdning, skade eller kroniske lidelser som slidgigt.

2. Nakkebehandling: Behandling rettet mod nakkesmerter eller stivhed. Dette kan omfatte justeringer, massage og øvelser.

3. Hovedpinebehandling: For de patienter, der lider af spændingshovedpine eller migræne, tilbyder de forskellige former for behandling herunder manuelle teknikker og vejledning om livsstilændringer.

4. Sportsskader: Klinikken hjælper med rehabilitering efter sportsskader og giver råd om forebyggelse af yderligere skader.

5. Graviditetsrelateret smertebehandling: De tilbyder specifik behandling for gravide kvinder, der oplever smerter i ryggen eller bækkenet.

6. Børnekiropraktik: De har særlig ekspertise i behandlingen af spædbørn og børn, der kan drage fordel af blid spinal justering.

7. Ergonomisk rådgivning: Klinikken tilbyder også rådgivning om, hvordan man kan tilpasse sin arbejdsplads eller daglige rutiner for at forhindre muskelsmerter og skader.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation