Rosengården Kiropraktik ApS

Kiropraktor

Denne kiropraktorpraksis på Tagtækkervej, 5230 Odense M tilbyder en bred vifte af tjenester til at hjælpe patienter med forskellige helbredsproblemer. De fokuserer på behandling og forebyggelse af muskel- og ledproblemer, især i ryggen og nakken.

Her er en liste over nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk justering: Dette er en teknik, der involverer anvendelse af præcis kraft på bestemte dele af kroppen for at rette op på spinal ubalancer.

2. Fysioterapi: De bruger denne metode til at behandle forskellige lidelser ved hjælp af fysiske midler som øvelser, massage og varmebehandling.

3. Massage terapi: Denne service bruges til at lindre spændinger i musklerne, forbedre blodcirkulationen og fremme generel velvære.

4. Akupunktur: Dette er en gammel kinesisk medicinsk teknik, der bruges til at lindre smerte og behandle forskellige sundhedsmæssige forhold.

5. Rådgivning om livsstilsændringer: De giver også råd om kost, motion og andre livsstilsfaktorer for at forbedre patientens generelle helbred og forebygge fremtidige problemer.

6. Graviditetskiropraktik: De tilbyder specialiserede tjenester for gravide kvinder for at hjælpe med smerter forbundet med graviditet og forberede kroppen til fødsel.

Praksis på Tagtækkervej er kendt for sin personlige tilgang, høje standarder for pleje og engagement i patienternes velbefindende.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE7:30 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE7:30 - 14:30
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE7:30 - 15:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation