Hip Kiropraktik Kolding

Kiropraktor

Behandling af smerter i hele kroppen er en kiropraktor service beliggende på Jernbanegade, 6000 Kolding. Denne praksis har en funktionel og helhedsorienteret tilgang til behandling af patienter, og de fokuserer på at lindre smerter i hele kroppen. De tager imod nye patienter med en gratis forundersøgelse for at vurdere den bedste behandlingsplan.

Kiropraktor-tjenesterne inkluderer:

1. Forundersøgelse: Dette er første skridt i behandlingsprocessen. Det er gratis og hjælper kiropraktoren med at bestemme årsagen til patientens smerte og foreslå den mest hensigtsmæssige behandlingsplan.

2. Første Behandling: Efter forundersøgelsen følger den første behandling, hvor kiropraktoren begynder at adressere patientens problemer. Denne session koster 600 kr.

3. Opfølgende Behandlinger: Efter den første session kan der være behov for yderligere opfølgende behandlinger, afhængigt af patientens tilstand og fremskridt. Disse opfølgende sessioner koster 370 kr per gang.

Gennem disse tjenester arbejder Behandling af smerter i hele kroppen på at lindre smerter og fremme generel sundhed blandt deres patienter.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 14:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 14:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation