Kiropraktisk klinik v/ Jørgen Houe

Kiropraktor

Kiropraktor i Fredericiagade, 6000 Kolding tilbyder en bred vifte af behandlinger for at hjælpe med smerter og ubehag forbundet med muskuloskeletale systemet. Hver behandling er skræddersyet til den enkeltes behov og kan omfatte en blanding af forskellige teknikker.

1. Manuelle justeringer: Denne behandlingsmetode involverer brugen af hænderne til at manipulere rygsøjlen eller andre dele af kroppen for at forbedre funktion og reducere smerter.

2. Fysioterapi: De kan også give fysioterapi, som hjælper patienterne med at genoprette og opretholde deres fysiske mobilitet gennem øvelser og strækninger.

3. Akupunktur: Nogle kiropraktorer bruger også akupunktur til at hjælpe med smertelindring. Dette involverer indførelsen af tynde nåle i specifikke punkter på kroppen.

4. Rådgivning om livsstil: Kiropraktoren giver rådgivning om kost, motion, ergonomi og anden livsstilsfaktorer, der kan bidrage til patientens generelle sundhed og velbefindende.

5. Graviditetspleje: Gravide kvinder kan have stor gavn af kiropraktisk pleje, da det kan hjælpe med at lindre ryg- og bækkenproblemer forbundet med graviditet.

6. Pædiatrisk pleje: Børn kan også drage fordel af kiropraktisk behandling, især hvis de har skader eller lidelser relateret til sport eller fysisk aktivitet.

7. Smertebehandling: Kiropraktorer kan hjælpe med håndtering af kroniske smerter, herunder migræne, fibromyalgi og arthritis.

8. Forebyggende pleje: Ved at arbejde på at styrke muskulaturen og forbedre kropsholdningen kan kiropraktoren hjælpe med at forebygge fremtidige skader og komplikationer.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE7:45 - 15:00
TirsdagTIDSPERIODE7:45 - 17:30
OnsdagTIDSPERIODE7:45 - 13:00
TorsdagTIDSPERIODE7:45 - 17:30
FredagTIDSPERIODE7:45 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation