Kiropraktisk Klinik, Kolding ApS

Kiropraktor

Kiropraktorhuset i Vestertorv, 6000 Kolding er kendt for at yde en række kvalitetskiropraktiske tjenester. De er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem naturlig og effektiv kiropraktisk pleje.

1. Generel Kiropraktisk Behandling: De tilbyder justeringer og manipulationer af rygsøjlen for at korrigere muskuloskeletale problemer og lindre smerter.

2. Graviditet Kiropraktik: Dette omfatter specielle teknikker rettet mod at hjælpe gravide kvinder med ryg- og bækkenproblemer.

3. Pædiatrisk Kiropraktik: De har specialiserede behandlinger designet til børn for at hjælpe med udviklings- og vækstrelaterede problemer.

4. Idrettskiropraktik: Denne service er skræddersyet til sportsfolk, hvor de bruger specifikke teknikker til behandling af sportsskader.

5. Massage Terapi: Udover kiropraktiske justeringer, giver de også massage terapi for dybere muskelafslapning og stresshåndtering.

6. Rehabilitering: De giver rehabiliteringstjenester til patienter, der har lidt af skader eller operationer for at fremme hurtigere helbredelse.

7. Rådgivning om Livsstil og Ernæring: De rådgiver også deres patienter om kost, motion, søvnvaner og andre aspekter af en sund livsstil.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation